Zi e më zi në vend, koronavirusi i merr jetën artistit të njohur shqiptar

HomeAktualitet

Zi e më zi në vend, koronavirusi i merr jetën artistit të njohur shqiptar

Pas disa ditësh luf te me Covid-19, ka ndërruar jetë aktori dhe regjisori korçar Naum Tërova, i ati i nënkryetares të Bashkisë së Korçës Benila Tërova.

Ai ishte i shtruar prej disa ditësh gjendje të rëndë në pavijonin e pneumologjisë pranë spitalit Korçë ku trajtohen personat me Covid-19.

Artisti ka kontribuar në jetën e gjallërinë artistike të qytetit duke u bërë emblemë e organizimit të karnavaleve.

Prej kohësh vijonte të mësonte artin e mjeshtërisë së aktorit tek brezat e rinj. Korça e njeh si Naumi i teatrit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0