ZGJEDHJET SHBA: Trump e quan mashtrim të madh votimin me postë, Biden përgjigjet me fjalën “je skandaloz”

HomeAktualitet

ZGJEDHJET SHBA: Trump e quan mashtrim të madh votimin me postë, Biden përgjigjet me fjalën “je skandaloz”

Në pritje të disa shteteve kryesore për të numëruar fletët e votimit të mbërritura me postë, vendimi nga i cili do të dalë presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara është i destinuar të shtyhet.

Joe Biden bën thirrje për durim, duke kërkuar të numërojë çdo votë. Por Trump nuk është dakord dhe sulmon: ai tregon gishtin drejt shteteve ku do të vazhdojë votimi kur ai ishte gati të festonte fitoren, flet për “mashtrim” dhe kërcënon të shkojë në Gjykatën e Lartë, ku 6 në 9 gjyqtarë janë të nominuar Republikanë.

Stafi i Biden i konsideron fjalët e tij “skandaloze dhe të papara” dhe le të dihet se ai ka avokatë të gatshëm ta kundërshtojnë atë.

Një numër i vogël i shteteve të fushës së betejës do të vendosin zgjedhjet në SHBA: Pensilvania, Michigan, Wisconsin, Georgia dhe Carolina e Veriut.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0