Xhabir Hamiti dhe Don Lush Gjergji: Së pari kemi dhenë e pastaj fenë

HomeAktualitet

Xhabir Hamiti dhe Don Lush Gjergji: Së pari kemi dhenë e pastaj fenë

Profesori i studimeve islame Xhabir Hamiri ka postuar një fotografi me priftin katolik Don Lush Gjergji duke dhënë mesazh se shqiptarët e feve të ndryshme bashkëjetojnë në paqe.

Hamiti ka shkruar se të krishterët dhe myslimanët së pari kanë kombin e pastaj fenë.

“Të krishterë e myslimanë, ne shqiptarët kemi një vatan, një gjuhë e një dhe. Së pari kemi dhenë e pastaj fenë. Ata që na shohin ndryshe e mundohen të ndajnë, janë armiqë të Zotit e të kombit tonë”, ka shkruar ai.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10223103841479814&set=a.3477536692533&type=3&theater

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0