Vjosa Osmani: Jam kategorikisht kundër çdo lloj ndryshimi territorial!

HomePolitike

Vjosa Osmani: Jam kategorikisht kundër çdo lloj ndryshimi territorial!

Vjosa Osmani Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr.Vjosa Osmani, ka marrë pjesë në një telekonferencë me akterë të ndryshëm politik dhe analistë, të organizuar nga Instituti për Studimin e të Drejtave të Njeriut (ISHR), i cili është pjesë e Columbia University në ShBA.

Në këtë telekonferencë është diskutuar për aspekte politike nga situata aktuale, siç është tarifa ndaj Serbisë, dialogu dhe reciprociteti. Zonja Osmani ka bërë një vështrim retrospektiv të historisë së shtetit të Kosovës, që nga koha ku ajo ishte pjesë e dialogut me Serbinë që nga viti 2006, e deri përfshirja e BE-së dhe ShBA-së në këtë temë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0