Virusi i ri në Shqipëri? Mediat gjermane thonë se 22-vjeçarja me simptoma të reja erdhi nga Shqipëria

HomeAktualitet

Virusi i ri në Shqipëri? Mediat gjermane thonë se 22-vjeçarja me simptoma të reja erdhi nga Shqipëria

Shqiptarja e infek tuar me variantin e ri britanik të koronavi rusit, pasi udhëtoi nga Tirana drejt qytetit gjerman ku jeton si emigrante, po mbahet në karantinë sipas Departamentit Lokal të Shëndetësisë.

Varianti i ri i COVID19 në vendin tonë? Gazeta gjermane zbulon rastin: 22-vjeçarja erdhi nga Shqipëria, ka shfaqur simptomat e para

TIRANE- Teksa autoritetet shqiptare mohojnë me forcë identifikimin e një rasti me COVID19, varianti i ri i mut acionit britanik, gazeta gjermane, Frankfurter Allgemeine Zeitung, shkruan se një vajzë shqiptare, ka shkuar e infektuar në Gjermani. Në shkrimin e botuar sot, gazeta gjermane shkruan se 22-vjeçarja u kthye nga Shqipëria në Gjermani dhe ka shfaqur simptoma të lehta.

E reja jeton në Taunus, një qytezë pranë Heisenit, duke u bërë edhe rasti i parë në zonë. Autoritetet gjermane kanë kryer një sërë ekzaminimesh të montrës së 22-vjeçares për të iz oluar të tjerë të inf ektuar të mundshëm.

Shqiptarja e infe ktuar me variantin e ri britanik të koronavir usit, pasi udhëtoi nga Tirana drejt qytetit gjerman ku jeton si emigrante, po mbahet në karantinë sipas Departamentit Lokal të Shëndetësisë.

Varianti britanik i COVID19 ka të njëjta simptoma me të parin, por me transmetueshmëri më të madhe.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0