Veprim i rrezikshëm nga ky shofer në autostradën ‘Ibrahim Rugova’

HomeSociale

Veprim i rrezikshëm nga ky shofer në autostradën ‘Ibrahim Rugova’

Në autostradën “Ibrahim Rugova”, një veturë është filmuar duke bartur shtretër në një mënyrë mjaftë të çuditshme, çka ka rrezikuar pjesëmarrësit në komunikacion, shkruan Gazeta Lajmi.
Vetura ‘Volkswagen Pasat’ është filmuar në autostradën “Ibrahim Rugova”, pamjet janë dërguar nga lexues të Gazetës Lajmi
Ky veprim i çuditshëm nga ky shofer, jo vetëm që është në kundërshtim me rregullat e komunikacionit, por rrezikon edhe pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion.

Ndërsa një gjë e tillë sanksionohet edhe me ligjet e Kosovës.

Në Gazetën zyrtare të Republikës së Kosovës, një gjë e tillë specifikohet në nenet 174 dhe 175, ku ndër të tjera thuhet:

Neni 174, pika.1. Mjeti që ndodhët në trafikun rrugor ndalohet të ngarkohet më tepër se masa më e madhe e lejuar, e përcaktuar në certifikatën e regjistrimit të mjetit, ta tejkaloë ngarkesën boshtore të lejuar ose t’i tejkalojë mundësit teknike rrugore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0