Vëllai 14-vjeçar i kosovarëve që vd iqën në Gjermani shpëtoi mrekullisht nga aksidenti tragjik

HomePolitike

Vëllai 14-vjeçar i kosovarëve që vd iqën në Gjermani shpëtoi mrekullisht nga aksidenti tragjik

Dy vëllezër nga Komuna e Deçanit, kanë vde kur mëngjesin e djeshëm në Gjermani pasi ishin goditur nga treni. Të dy të rinjtë po tentonin që të kapnin trenin i cili ishte në stacion, për këtë arsye të dy kishin vrapuar drejt shinave. Ata u goditën nga një tren që po vinte drejt Mynihut dhe lëndimet e marra ishin fatale pas go ditjes.

Mehmet Arifaj, familjar i afërm i vik timave ka treguar se në momentin tragjik, bashkë me ta kishte qenë edhe djali i dytë i cili i ka shpëtuar aks identit tra gjik.

“Nëna e tyre ka qenë me ata dhe e ka dëgjuar tra gjedinë. Si kam dëgjuar unë, ajo ka rënë në shok. Djali i dytë ka qenë me ata. Ka dashur zoti, ka pasur ymër është ndal dhe nuk ka vrapuar. Ky është 14-vjeçar, i madhi 17-vjeçar ndërsa i vogli 13-vjeçar. Treni i cili kanë pasur ata për të shkuar në shkollë e kanë parë aty të ndalur. Ata kanë menduar se treni po ikë. Nuk kanë pritur fare duke i tejkaluar laurat tek hekurudha. Nuk e kanë menduar trenin tjetër që po vinte. Nuk e kanë parë duke ardhur dhe kanë vrapuar ku janë god itur më pas nga ky tren”. ”, ka thënë Arifaj për KlanKosova.

Familjari i vik timave bën të ditur se trupat e vik timave janë nisur nga Gjermania për në Kosovë, ku nesër do të kryhet va rrimi i tyre.

“Sonte janë nisur nga Gjermania kuf omat e tyre dhe do të mbërrin në Kosovë. Në varrim pritet të ketë numër të madh të pjesëmarrësve”, ka thënë ai.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0