Vehbi Kajtazi për letrën e Biden për Kosovën: Era rrenë po i vjen

HomeAktualitet

Vehbi Kajtazi për letrën e Biden për Kosovën: Era rrenë po i vjen

Gazetari Vehbi Kajtazi, dyshon se është gënjeshtër letra e publikuar në media e kandidatit për president të Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, përmes së cilës i drejtohet kosovarëve se pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme dhe do të kërkojë drejtësi për të zhdukurit.

Kajtazi shkruan se nuk ka asnjë të dhënë se kjo letër është origjinale.Ai shkruan se kjo letër nuk është publikuar askund, as në faqet e tij zyrtare.
Shkrimin e tij Kajtazi e përfundon me fjalët: Era rren po i vjen.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0