Valon Syla: I thashë su lmuesit ma m’shove, u kry tash

HomeAktualitet

Valon Syla: I thashë su lmuesit ma m’shove, u kry tash

Gazetari Valon Syla i cili është su lm uar fizi kisht dje në Prishtinë ka treguar krejt gjendjen se si ka ardhur deri tek ky su lm.
Syla tha se ai fillimisht e ka pyetur se ‘ a është ai Valon Syla?’, e për këtë, ai ishte përgjigjur që ‘Jo’.

Pastaj ai tregon se si e ka kapur për dore dhe i ka thënë që të mos dalë kurrë në television e as të flasë kurrë.
“I thash ‘okej ma m’shove, u kry tash, por ai donte hala mem rro k”, tha Syla në Debat Plus.
Syla është su lmu ar sot rreth orës 12:00 në lagjen Pejton në Prishtinë. Madje në rrjetet sociale kanë dalur pamjet e para, ku shihet se si gazetari Syla su lmo het nga një person me gru shte.

Ky su lm fiz ik ndaj gazetarit Syla vjen pas shkrimeve të tij lidhur me fluksin e madh të mërgatës që kanë ardhur në Kosovë gjatë këtyre ditëve. /Express/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0