U v ra me th ikë në zemër, ky është Idajet Dulla, babai i dy fëmijëve që u gjet i vd ekur tek shinat e trenit

HomeAktualitet

U v ra me th ikë në zemër, ky është Idajet Dulla, babai i dy fëmijëve që u gjet i vd ekur tek shinat e trenit

Dulla ishte babai i dy djemve, të cilët nuk nguronte t’i reklamonte në rrjetet sociale dhe të shprehte krenarinë për ta. Por, pasditen e sotme Idajet Dulla u v ra me thi kë, nga një person që tashmë është shpallur në kërkim.

DURRËS– Idajet Dulla, 34-vjeçari që u v ra me th ikë mesditën e sotme është personi që shikoni në foto. Ai është me origjinë nga qyteti i Kukësit, por prej vitesh banonte dhe punonte në Durrës, ku dhe kishte krijuar familjen e tij.
Dulla ishte babai i dy djemve, të cilët nuk nguronte t’i reklamonte në rrjetet sociale dhe të shprehte krenarinë për ta. Por, pasditen e sotme Idajet Dulla u v ra me th ikë, nga një person që tashmë është shpallur në kërkim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0