Thaçi: Kryeministër ma të dobët e të paaftë se Albin Kurti s’kam parë kurrë

HomePolitike

Thaçi: Kryeministër ma të dobët e të paaftë se Albin Kurti s’kam parë kurrë

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi tha se kryeministër më të dobët se Albin Kurti Kosova s’ka pasur kurrë

Thaçi tha se kryeministër më të dobët e të paaftë se Albin Kurti s’ka pasur kurrë, ai tha se Kurti ishte i papërgjegjshëm dhe e rrëzoi veten nga pushteti.

Ai tha se Kurti nuk do të shkarkohet më sepse nuk do të zgjidhet më si kryeministër i Kosovës.
“Kryeministër ma të dobët se Albin Kurti s’kam parë kurrë, kryeministër ma të papërgjegjshëm se ky s’kam pa kurrë, e rrëzoi veten për pak ditë”, tha Thaçi.

“Kryeministër më të paditur më të paaftë për të udhëhequr këtë vend s’kem pas kurrë”, tha Thaçi.

“Është e vërtetë se Albin Kurti s’ka me u rrëzu më, s’ka më u zgjedhë më”, tha Thaçi në RTV Dukagjini.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0