Teknika e freestyler-it e çmend policin që e sfidon

HomeAktualitet

Teknika e freestyler-it e çmend policin që e sfidon

Një sfidë argëtuese është zhvilluar në Kopenhagen.

Një sfidë që ka përfshirë një polic dhe një freestyler, 19-vjeçari Ali Jassem, në një një mini fushë futbolli.

Më poshtë keni videon.

https://www.instagram.com/p/CE2Dy8bjzfP/?utm_source=ig_embed

Një sfidë argëtuese është zhvilluar në Kopenhagen.

Një sfidë që ka përfshirë një polic dhe një freestyler, 19-vjeçari Ali Jassem, në një një mini fushë futbolli.

Më poshtë keni videon.

Një sfidë argëtuese është zhvilluar në Kopenhagen.

Një sfidë që ka përfshirë një polic dhe një freestyler, 19-vjeçari Ali Jassem, në një një mini fushë futbolli.

Më poshtë keni videon.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0