Të prekurit nga koronavirusi vijnë nga këto qytete dhe fshatra

HomeAktualitet

Të prekurit nga koronavirusi vijnë nga këto qytete dhe fshatra

IKSHP ka njoftuar edhe për 196 raste të reja me koronavirus, raporton Gazetalajmi.

Prishtina vazhdoj të prijë me rastet.“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 45 raste, komuna Pejë 20 raste, komuna Ferizaj 15 raste, komuna Gjakovë 12 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Gjilan 10 raste, komuna Fushë Kosovë 9 raste, komuna Prizren 9 raste, komuna Mitrovicë 8 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Malishevë 6 raste, komuna Suharekë 6 raste, komuna Viti 6 raste, komuna Deçan 5 raste, komuna Istog 4 raste, komuna Kaçanik 4 raste, komuna Dragash 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Kamenicë, Klinë, Obiliq dhe Skenderaj”, thuhet në njoftim.

Njoftimi i plotë i IKSHP-së:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0