Taksistin kosovar e zuri vakti në punë, falet në rrugë

HomeAktualitet

Taksistin kosovar e zuri vakti në punë, falet në rrugë

Një taksist nga Mitrovica e zuri në punë vakti i namazit.

Por, ai nuk hezitoi dhe doli prapa veturës për ta kryer obligimin fetar.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0