Tahiri: Nëse dikush jeton në GJERMANI, ju lutem tregoni Kosovës e Shqipërisë…

HomeAktualitet

Tahiri: Nëse dikush jeton në GJERMANI, ju lutem tregoni Kosovës e Shqipërisë…

Shkruan Labinot Tahiri:

Të GJITHË JANË DALUR PA MASKA!!!

Nëse dikush jeton në GJERMANI, ju lutem tregoni Kosovës e Shqipërisë se çka po thonë keta protestues për Korona dhe se a është para 5 dite kjo protestë dhe a po vazhdon ajo…!

Aty, nuk bejne kurtha aty zgjohen te gjithë..!

Ishalllaaa Zoti ua ben jeten e lehtë ama sot e pash çfarë ndodh nëse mundohesh me punu drejtë!

Tek ne na luftojnë mua dhe juve qytetarë kur do që ngritemi në kembë!
Këto pamje nuk i publikojnë se i kanë te ndaluara tek ne….!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0