Sul mohet me 6 plu mba vetura e gazetarit Shkumbin Kajtazi

HomeAktualitet

Sul mohet me 6 plu mba vetura e gazetarit Shkumbin Kajtazi

Gazetari Shkumbin Kajtazi është su lmuar nga persona të panjohur. Vetura e tij është go ditur me rreth gjashtë pl umba, raporton Express
Lajmin për sul min e ka bërë të ditur vetë Kajtazi përmes një statusi në Facebook.

“Mbrëmë u përballa me një su lm të rrezi kshëm: vetura ime u që llua me 5 ose 6 plu mba. Ngjarja ka ndodhur rreth mesnatës, kur vetura ishte e parkuar në qendër të Mitrovicës. Unë isha afër dhe kam dëgjuar kri sma ar me, por si njeri naiv që beson se Kosova është vend normal, nuk e kam lejuar mendjen të më thotë se mund të jetë sulm i tillë. Isha gabim”, ka shkruar Kajtazi.

“Kur u afrova tek vendi ku e kisha parkuar, pashë se vetura ishte dëmtuar në masë të madhe. Në fillim pata bindjen se ishte go ditur me diçka të fortë, mirëpo më pas u vërejten gjithandej vrima dhe predha të plum bave: në ulësen e shoferit, në tavan e në pjesën e prapme. Edhe në Polici deklarova se rasti lidhet me punën, pasi problem personal me dikë nuk kam pasur që nga shkolla e mesme”, ka shkruar ai.

Kajtazi ka bërë të ditur se e ka lajmëruar rastin në Polici.

“Rasti është në Polici dhe shpejt do ta marrin në dorë hetuesit e kri meve të rënda. Zbardhja e tij duhet të bëhet shpejt, ose rre zikon të mbetet zhag si i mëparshmi. Nuk ndihem i frikësuar, që është qëllim i personave që më vihen pas. Jam thjesht i dëshpëruar me shtetin tim dhe njerëzit e tij”. Ka shkruar Kajtazi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0