Sul mi me plu mba në veturën e gazetarit të Reporterit, reagon drejtori i RTV Dukagjni, Ermal Panduri

HomeAktualitet

Sul mi me plu mba në veturën e gazetarit të Reporterit, reagon drejtori i RTV Dukagjni, Ermal Panduri

Drejtori i RTV Dukagjinit, Ermal Panduri, ka reaguar për sul min me ar më zja rri në drejtim të veturës së gazetarit të Gazetës Online “Reporteri.net” Shkumbin Kajtazi.

Panduri përmes një postimi në FacebooAi kërkon nga institucionet që të veprojnë.

“Sul met fizike dhe kër cënimet janë bërë të shpeshta ndaj gazetarëve të Kosovës. Institucionet duhet të veprojnë! Shkumbin B. Kajtazi të gjithë jemi me ty!”, ka shkruar Panduri në Facebook.k ka shkruar se sul met fizike dhe kërcënimet janë bërë të shpeshta ndaj gazetarëve të Kosovës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0