Spahiu: Thaçi, “lojtari” që ka krijuar paqëndrueshmëri të vazhdueshme në politikën kosovare

HomeAktualitet

Spahiu: Thaçi, “lojtari” që ka krijuar paqëndrueshmëri të vazhdueshme në politikën kosovare

Njohësi i çështjeve politike, Nexhmedin Spahiu për dokumentarin “Expose” ka dhënë disa faktorë që sipas tij kanë quar në vazhdimësi në paqëndrueshmërinë politike në vend.

Ai përmend si faktor kryesor Hashim Thaçin dhe e quan “lojtar” të politikës kosovare që ka krijuar jostabilitet politik në vend.“Qëndrimet e akterëve politikë, ndryshojnë shumë shpesh.

Njëri prej faktorëve kryesore, lojtari kryesor politik Hashim Thaçi në lojërat e tij ka qenë një hap para të tjerëve duke krijuar paqëndrueshmëri politike.Një faktor tjetër është edhe motivi patriotik. Patriotizmi është brumi i cili e mban një shtet gjallë ” ka thënë Spahiu për Expose raporton Gazeta Lajmi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0