Sot falja e namazit n’ shesh/ Me maska, me dorëza me sexhade dhe me distancë sociale

HomeAktualitet

Sot falja e namazit n’ shesh/ Me maska, me dorëza me sexhade dhe me distancë sociale

Një grup i qyetarëve në shenjë paknaqësie për mos hapjen e xhamive në Kosovë kanë vendosur që për sot (e martë) të organizojnë një aksion simbolik për të falur namazanin e Ikindisë në sheshin e Prishtinës.

Ky grup me moton “Falu në Shesh’ kanë bërë thirrje për faljen e namazit të ikindis në sheshin e Prishtinës nga ora 16:30 deri në ora 17:30.

Pjesmarrësit e këtij aksioni duhet ti përmbahen numrit të letërnjoftimit që u lejohet lëvizja në kohën e marshit duke vendosur maska, doreza dhe distancë sociale me sexhade.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0