Si asnjëherë më parë, Vjosa i bënë bashkë gjitha partitë në Kuvend!

HomePolitike

Si asnjëherë më parë, Vjosa i bënë bashkë gjitha partitë në Kuvend!

Gjitha partitë politike janë bërë bashkë, për një moment, në një periudhë pauze të Kuvendit.

Diskutimi ishte para votimit të Projektligjit për Pandeminë.

Ishte kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, e cila morri përsipër që bisedoi dhe bëri bashkë pozitë dhe opozitë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0