Shqiptari e godet disa herë me th ikë gruan dhe mbyllet në banesë

HomeAktualitet

Shqiptari e godet disa herë me th ikë gruan dhe mbyllet në banesë

Një imazh i tmer.rshëm, i cili dukej se kishte ardhur nga një episod i serialit “Rrethi i Kuq”, u pa nga policia që mbërriti të shtunën e kaluar në mëngjes në një apartament në Keratsini.

Një shqiptar ishte përpjekur të vr.iste gruan e tij 45 vjeçare me th.ikë. Kur policia hapi derën, gjetën burrin të mbuluar me gjak me një p.lagë të thellë në bark, duke menduar se gruaja e tij kishte vde.kur.

Sipas mediave greke, gjithçka filloi kur Policia u informua nga fqinjët e gruas fatkeqe që burri i saj u hodh nga një dritare brenda shtëpisë ku ai punonte dhe e su.lmoi atë me thi.kë, duke i shkaktuar dëmtime të shumta në qafë dhe krahë.
Ndihma e parë

Në vendin e ngjarjes mbërriti menjëherë skuadra e ur.gjencës dhe një ekip i policisë, të cilët dhanë ndihmën e parë për vik.timën, e cila, megjithëse nuk ishte në rr.ezik të menjëhershëm, kishte gj.akderdhje.

Nga disa dokumente personale që kishin rënë nga autori i kr.imit, ata arritën të gjenin adresën e shtëpisë së tij dhe nxituan ta pra.ngosnin. Duke arritur jashtë banesës së shqiptarit, policia gjeti makinën e parkuar me njolla gj.aku, pasi ai kishte dëm.tuar duart në përpj.ekjen e tij për të vr.arë 45-vjeçaren.
Pas kësaj, policia shkoi tek banesa e shqiptarit dhe u përpoqën të kontaktonin me të përreth një orë, por pa rezultat.

Përfundimisht, falë ndërhyrjes së vëllait të autorit të krimit, i cili e kontaktoi, bëri që burri me th.ikë të hapte derën. Ajo që panë oficerët e policisë duke hyrë në banesë do të mbahet mend gjatë gjithë jetës së tyre, pasi e gjetën aut.orin e kr.imit në një pe.llg gj.aku, me një pl.agë të hapur në bark dhe zor.rë të dala. Pas tr.onditjes fillestare, ata e vunë në shtrat, i fashuan pl.agët për të ndaluar gjak.derdhjen derisa arriti një ambulancë. /S.LlPas kësaj, policia shkoi tek banesa e shqiptarit dhe u përpoqën të kontaktonin me të përreth një orë, por pa rezultat.

Përfundimisht, falë ndërhyrjes së vëllait të autorit të krimit, i cili e kontaktoi, bëri që burri me th.ikë të hapte derën. Ajo që panë oficerët e policisë duke hyrë në banesë do të mbahet mend gjatë gjithë jetës së tyre, pasi e gjetën aut.orin e kr.imit në një pe.llg gj.aku, me një pl.agë të hapur në bark dhe zor.rë të dala. Pas tr.onditjes fillestare, ata e vunë në shtrat, i fashuan pl.agët për të ndaluar gjak.derdhjen derisa arriti një ambulancë. /S.Ll

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0