”Shpëtuan” nxënësit, ministria e Shëndetësisë jep lajmin që të gjithë mezi ”e prisnin”

HomeUncategorized

”Shpëtuan” nxënësit, ministria e Shëndetësisë jep lajmin që të gjithë mezi ”e prisnin”

Në protokollin e ministrisë së Shëndetësisë për shkollat përcaktohet që takimet dhe mbledhjet ballë për ballë janë të ndaluara. “Klasat duhet të kenë aq nxënës sa lejojnë distancimin jo më pak se 1.5 metra nga njëri nxënës tek tjetri.

Janë të ndaluara takimet dhe mbledhjet ballë për ballë në ambientet e shkollës. Nëse nxënësi manifeston gjëndje stresi dhe ankthi, ai i drejtohet shërbimit psiko-social të shkollës nëpërmjet mësuesit kujdestar dhe “Këndit të psikologut” online pranë DRAP-së.

Në një klasë apo sallë laboratori të mos qëndrojnë më shumë nxënës se sa mund të qëndrojnë në atë mjedis duke respektuar distancimin social dhe fizik” thuhet në protokoll.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0