Shp ërthen COVID në shkollë, mësues të tjerë rezultojnë pozitiv me virus

HomeAktualitet

Shp ërthen COVID në shkollë, mësues të tjerë rezultojnë pozitiv me virus

9 mësues në shkollën “Jeronim de Rada” në Tiranë kanë rezultuar pozitiv me Covid 19.

Ndërkohë që mësimi në këtë shkollë vijon që të jetë me orar të reduktuar për të gjithë nxënësit, për shkak të mungesave në staf..

9 mësues në shkollën “Jeronim de Rada” në Tiranë kanë rezultuar pozitiv me Covid 19.

Ndërkohë që mësimi në këtë shkollë vijon që të jetë me orar të reduktuar për të gjithë nxënësit, për shkak të mungesave në staf.

Vijon…

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0