Shikoni se si ua len emrat femijeve te porsalindur ky qytetar i Kosoves.

HomeAktualitet

Shikoni se si ua len emrat femijeve te porsalindur ky qytetar i Kosoves.

Pas 15 vitesh Baba,Femijeve te posalindur u vendos Emrat :Albin dhe Vjosa

keshtu shkruan një qytetar :

Pas 15 vitesh u bera baba i nje vajze e nje djali dhe emrat jau lash ALBIN e VJOSA , ishalla behen si Albin Kurti e Vjosa Osmani.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0