Shembet ura e drunjtë dhe “përpin” kamionin

HomeAktualitet

Shembet ura e drunjtë dhe “përpin” kamionin

Një shofer është munduar të kalojë me kamion mbi një urë druri mbi lumin e fryrë nga prurjet e shumta, por ka përfunduar i zhytur në ujë.

E gjithë ngjarja është filmuar nga një dëshmitar okular, i cili arriti të kapte momentin dramatik.

Ura ndodhej në fshatin Uryum, rreth 4500 kilometra larg Moskës. Fatmirësisht shoferi arriti të mbijetojë, ndërsa kamioni u “përpi” nga uji.

Aktualisht, banorët e fshatit Uryum nuk kanë një mënyrë tjetër për të kaluar lumin që pas aksidentit
https://www.instagram.com/p/CRtFtI1rI46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0