Serbët këndojnë këngë pro vokuese në Prizren, brohorasin “Kosova është Serbi”

HomeAktualitet

Serbët këndojnë këngë pro vokuese në Prizren, brohorasin “Kosova është Serbi”

Serbët këndojnë këngë provokuese në Prizren, brohorasin “Kosova është Serbi”

Brohoritje “Kosovo je Serbia” (shqip: “Kosova është Serbi”) janë dëgjuar sot në qytetin e Prizrenit.
Te Kisha e Shën Premtes, e njohur si Kisha e Levishës, është mbajtur ajo që është dukur të jetë një ceremoni festive nga një grup serbësh.

Donald Trump “mori oksigjen në Shtëpinë e Bardhë”, 48 orët e ardhshme janë “kritike”
Ata janë fotografuar rreth orës 15, teksa po këndonin këngë provokuese dhe po mohonin pavarësinë e Kosovës.
Qarkullimi i automjete në rrugën ku ndodhet kisha ortodokse serbe është ndaluar për rreth 15 minuta nga Policia e Kosovës.

Zyrtarë të PK’së e ruajnë vazhdimisht Kishën e Levishës, që ndodhet në zonën historike të Prizrenit.
Kjo kishë ishte shndërruar në xhami, para se xhamia të bëhej përsëri kishë

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0