Sekreti i vetëm që çdo dhomë në shtëpi të duket më e madhe

HomeSociale

Sekreti i vetëm që çdo dhomë në shtëpi të duket më e madhe

Një (ose dy) pasqyra të vendosura mirë mund ta bëjnë çdo dhomë të duket më e madhe, por nëse dëshiron që hapësira jote të duket akoma edhe më e madhe, ne kemi një sekret.

Çfarë duhet të bësh: Merr një abazhur. Vendose direkt përballë pasqyrës së varur. Kaq ishte!

Pse funksionon: Drita shpërndahet pas përplasjes në pasqyrë dhe krijon përshtypjen sikur ka më shumë dritë në hapësirën tënde. Që ta përmbledhim, dritë + sipërfaqe pasqyruese = një e ardhme më e ndritur për shtëpinë.

Një këshillë profesionistësh: Vendose ndriçuesin përballë pasqyrës dhe pranë një dritareje dhe do fitosh edhe ca Vat-ë më shumë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0