Ruani distancën, krijohet këpucët që të mbajnë njerzit larg njëri-tjetrit

HomeKuriozitete

Ruani distancën, krijohet këpucët që të mbajnë njerzit larg njëri-tjetrit

Një këpucar rumun ka përshtatur punën e tij për tí dhënë një zgjidhje ndryshës problemit të distancës sociale, për shkak të pandemisë së shkaktuar nga Covid-19.

Grigore Lup, nga qyteti i Cluj kishte përshtatur një model që krijonte për teatrot apo ansamblet tradiocionale të vallëzimit popullor. Ai tha se këpucët variojnë nga masa me numër 75 europiane dhe se ideja e këtij krijimi i kishte ardhur nga mos respektimi i distancës sociale.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0