Reshitaj: 50 përqind e qytetarëve të karantinuar thuhet se kanë qenë të sëmurë

HomeAktualitet

Reshitaj: 50 përqind e qytetarëve të karantinuar thuhet se kanë qenë të sëmurë

Kryetarja e Komisionit Parlamentar për Shëndetësi, Albena Reshitaj, ka thënë se në mbledhjen e sotme temë ka qenë menaxhimi me Qendrën Operative dhe karantinën në Qendrën e Studentëve gjatë periudhës së pandemisë.

“Kemi kërkuar në mënyrë të detajuar që të na tregojnë për përgjegjësitë që kanë dhe nëse ka pasë shkelje të procedurave gjatë menaxhimit të këtyre dy qendrave”, është shprehur Reshitaj.

“Na intereson se si është bërë riatdhesimi i qytetarëve prej kur ata kanë kërkuar të hyjnë në Kosovë. Kuptuam që në menaxhimin e gjithë hallkës zinxhirore ka pasë shkëputje të hallkave të bashkëpunimit, ka pasë raste që qytetarët kanë arrit në aeroport dhe janë larguar pa u vendosur që të shkohet në karantinë”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0