Ramiz Lladrovci diskuton me Shpend Ahmetin: Pagesa do të vlente edhe për një lojë guxhas ose pitpitak

HomeAktualitet

Ramiz Lladrovci diskuton me Shpend Ahmetin: Pagesa do të vlente edhe për një lojë guxhas ose pitpitak

Kryetari i komunës së Drenasit është takuar me kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmetin me të cilin kanë diskutuar për çështjen e taksës për parking.

Përmes një postimi në Facebook, Lladrovci ka thënë se “pagesa për autostradën që i takojnë Drenasit, do të mund të bëhej në Golesh, do të vlente edhe për një lojë guxhas ose pitpitak, si dhe për parkim dyorësh te Stadiumi nacional”

Sonte e takova Kryetarin e Prishtinës, Shpendin, mikun tim, dhe ishte rast ta trajtojmë në shpejtësi çështjen e taksës për parking.

Pagesa për autostradën që i takojnë Drenasit, do të mund të bëhej në Golesh, do të vlente edhe për një lojë guxhas ose pitpitak, si dhe për parkim dyorësh te Stadiumi nacional.

Për pengesa, ia kemi marrë dorën moti!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0