Qeveria i ka kërkuar Dardafonit (Z-Mobile) zhbllokimin e llogarive të Telekomit

HomePolitike

Qeveria i ka kërkuar Dardafonit (Z-Mobile) zhbllokimin e llogarive të Telekomit

Lidhur me gjendjen në Telekom pas bllokimit llogarive bankare, ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka raportuar në Komisionin parlamentar për Ekonomi .

Ai tha se pas një takimi që kanë pasur sot ndërmjet Qeverisë, Telekomit dhe Dardafon, kanë kërkuar nga Dardafon për një marrëveshje që të paktën deri më 1 tetor t’i zhbllokojë llogaritë bankare.

“Marrëveshje s’kemi arritur. ‘Dardafon’ nuk ka dhënë deri tash këtë mundësi që ta bëjë zhbllokimin e llogarive bankare deri më 1 tetor, në mënyrë që të arrihet një marrëveshje nëse është e mundshme. Andaj, po e presim këtë përgjigje ende nga ‘Dardafon LL.C’”, theksoi Kuçi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0