PSD: Fitoret e Vetëvendosjes në sondazhet online, nuk vijnë nga qytetarët

HomePolitike

PSD: Fitoret e Vetëvendosjes në sondazhet online, nuk vijnë nga qytetarët

Vetëvendosje po del triumfuese edhe në çdo sondazh në media, ndërsa kjo dukuri u bë edhe subjekt batutash.Një ish anëtare e kësaj partie po thotë se ato janë vota të aktivistëve e jo të qytetarëve.Edhe një profesionist i teknologjisë informative ka dyshime që ato votime të janë reale. Por vetëvendosje nuk deklarohet.

“Ky popull në Facebook i cili është i organizuar t’i përkrahë ata, është i stimuluar nga vet ata në Facebook, Viber etj”.“Kjo është një propagandë e kotë dhe nuk do duhej të ishte”Ndërsa një ekspert i kibernetikës tregon se si mund të bëhet kjo.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0