Policia aksion të gjerë në kafiteritë e Prishtinës për të monitoruar zbatimin e masave kundër Covid 19

HomeAktualitet

Policia aksion të gjerë në kafiteritë e Prishtinës për të monitoruar zbatimin e masave kundër Covid 19

Sot, policia e Kosovës bashkë me inspektorët kanë dalë nëpër kafiteritë e Prishtinës, në tregje e institucione të ndryshme private për të monitoruar situatën me Covid 19.Këto inspektime janë realizuar me qëllim të monitorimit dhe kontrollimit të zbatimit të masave kundër Covid 19 raporton Gazetalajmi.
Këtë e ka konfirmuar drejtori i Inspeksionit në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri.

“Aksion i gjerë, me qëllimin e vetëm: Ruajtjen e shëndetit publik!”, ka shkruar ai.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0