Polici prekë zemrat e të gjithëve me gjestin ndaj vogëlushes (VIDEO)

HomeAktualitet

Polici prekë zemrat e të gjithëve me gjestin ndaj vogëlushes (VIDEO)

Kur polici Struck u thirr në skenën e një aks identi fatal me veturë, aty ai gjeti një vajzë 2-vjeçare vetëm dhe të tro nditur.
Vetura e familjes së saj ishte shka tërruar plotësisht dhe familja ishte hedhur nga vetura, duke varë në vend babin e saj.

Menjëherë, Struck aktivizoi instinktin e tij prej babai, e kapi vajzën dhe e largoi atë nga vendi i aks identit, duke menduar se çfarë do të bënte ai nëse vajza e tij do të ishte në këtë situatë.

Në mes të skenës zemërthyese në Brighton, Kolorado, SHBA, ky polic bëri me gisht kah qielli duke e mbajtur vajzën në krah dhe filloi të këndonte, për ta shpërqendruar vajzën nga skena e frik shme.

Duke e bërë këtë, dikush e fotografoi atë dhe fotografia më pas ishte bërë hit në rrjetet sociale. Në një video të publikuar në YouTube, tregohet historia prapa kësaj fotografie prekëse.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0