PO NDODH TANI: Pamje të rë nda, del momenti kur ter roristi vr et pa iu dridhur qerpiku (VIDEO)

HomeAktualitet

PO NDODH TANI: Pamje të rë nda, del momenti kur ter roristi vr et pa iu dridhur qerpiku (VIDEO)

Momente fr ike, ter rori! Vjena e su lmuar nga disa persona të mas kuar, të veshur me të bardha dhe të ar matosur deri në dhëmbë.

Policia ka rrethuar perimetrin e qendrës por situata është tepër e rëndë. Shk ëmbime zja rri dhe disa vik tima – deri tani raportohet mbi 5 të tillë – por agre sorët janë ende në kërkim, transmeton Gazeta Lajmi.

Videot e para që qarkullojnë janë të llaht arshme, me një polic i maskuar ose qytetar (kalimtar i thjeshtë) që ka mbetur i vr arë gjatë shkë mbimit të zja rrit me agre sorin, që më pas u sigurua që kishte ndërruar jetë dhe ka vrapuar…/Gazeta Lajmi

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0