Po bënte zhytje nënujore, peshkaqeni i këput krahun 12-vjeçarit

HomeAktualitet

Po bënte zhytje nënujore, peshkaqeni i këput krahun 12-vjeçarit

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Sharm el-Sheikh të Egjipitit, kur një peshkaqen i gjatë 2 metër ka su lmuar 3 persona që po bënin zhytje nënujore (2 prej tyre turistë nga Ukraina). Si pasojë e su lmit, një djalë 12-vjeçar ka humbur krahun, ndërsa nëna e tij dhe instruktori janë pl agosur.

Inc identi ka ndodhur gjatë një sesioni zhytje nën ujë, në zonën e Ras Mohammed, e njohur për botën e pasur nënujore. Peshkaqeni ka sul muar 3 personat, duke i shkëputur krahun vogëlushit dhe pla gosur nënën e tij. Aktualisht, fëmija ndodhet në terapi intensive në spital.

Në spital janë edhe dy personat e tjerë, nëna e djaloshit dhe instruktori. Autoritetet kanë pezulluar të gjitha aktivitetet nënujore për një periudhë pa afat pas kësaj ngjarje të rëndë. Kjo nuk është hera e parë që ndodhin su lme të tilla të peshkaqenëve në zonën e Sharm el-Sheikh.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0