Plus 116 raste të reja me COVID dhe 9 të vd ekur në Kosovë

HomeAktualitet

Plus 116 raste të reja me COVID dhe 9 të vd ekur në Kosovë

9 persona kanë vde kur në 24 orët e fundit në Kosovë si pasojë e koronavirusit.

IKSHPK po ashtu njofton edhe për 116 raste të reja dhe 115 të shëruar, shkruan Frekuenca

Këto shifra kanë dalë nga gjithsej 466 mostra sa janë testuar gjithsej.

Me viktimat e fundit, numri total i të vde kurve shkon në 508.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 41 raste, komuna Prizren 11 raste, komuna Drenas 8 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Ferizaj 6 raste, komuna Mitrovicë 6 raste, komuna Fushë Kosovë 4 raste, komuna Gjilan 4 raste, komuna Deçan 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Dragash 2 raste, komuna Junik 2 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Lipjan 2 raste, komuna Pejë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Han i Elezit, Klinë, Malishevë, Obiliq dhe Podujevë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0