Pas fjalëve të Shefqet Krasniqit, Aida Derguti publikon foto me ar më: Qe qitu n’maxhe pak

HomePolitike

Pas fjalëve të Shefqet Krasniqit, Aida Derguti publikon foto me ar më: Qe qitu n’maxhe pak

Ish-nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Aida Dërguti i është përgjigjur me një fotografi dhe një përshkrim me pak fjalë hoxhës Shefqet Krasniqi, i cili mbrëmë tha se gratë e kanë vendin në kuzhinë, ndërsa burrat në oda, shkruan Express.

Dërguti ka publikuar një fotografi gjatë kohës së luftës ku ajo shihet me a rmë, bashkë me një ushtare tjetër dhe një ushtar.

“Qe qitu n’maxhe pak”, ka shkruar Dërguti.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4083709525020406&set=a.736975139693878&type=3

Dërguti ka publikuar një fotografi gjatë kohës së lu ftës ku ajo shihet me ar më, bashkë me një ushtare tjetër dhe një ushtar.

“Qe qitu n’maxhe pak”, ka shkruar Dërguti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0