Parashikimet e frik shme të Baba Vangës për vitin 2020-të: Fundi i Botës, vr asja e Putinit dhe cunami në Vitin e Ri

HomeAktualitet

Parashikimet e frik shme të Baba Vangës për vitin 2020-të: Fundi i Botës, vr asja e Putinit dhe cunami në Vitin e Ri

Baba Vanga është e njohur për shumë si “Nostradamusi i Ballkanit” falë aftësisë së saj të supozuar për të parashikuar të ardhmen.

Pasuesit e Baba Vanga e konsiderojnë mistiken bullgare si Nostradamusi i Ballkanit falë fuqive të saj të supozuara të mprehtësisë. Mistikja e verbër pas vde kjes iu rrit fama, kur kishte parashikuar në vitin 2000, fundosjen e nëndetëses ruse Kursk – një ngjarje që shumë teoricienë konspirative pretendojnë se Baba Vanga e parashikoi para vde kjes së saj, shkruan Express.co.uk.
Gjatë jetës së saj, Baba Vanga gjithashtu besohej nga shumë që kishte fuqinë për të komunikuar me të vde kurit.

Pasuesit e Baba Vanga pretendojnë se ajo parashikoi su lmin në Qendrën Botërore të Tregtisë 9/11, cunamin kataklizmik të vitit 2004 në Tajlandë dhe zgjedhjet e vitit 2008 të Presidentit Barack Obama, transmeton Telegrafi.
A e parashikoi Baba Vanga fundin e botës në vitin 2020?
Lajmi i keq është se Baba Vanga nuk specifikoi se si botës do të vinte fundi.

A parashikoi Baba Vanga një përpjekje për jetën e Vladimir Putinit në vitin 2020?
Besimtarët mendojnë se Baba Vanga parashikoi një ate ntat ndaj jetës së presidentit rus Vladimir Putin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0