Paralajmërim i “frikshëm” i Isa Mustafës për Vjosa Osmanin, lë të kuptohet përjashtimin e saj nga LDK?!

HomeAktualitet

Paralajmërim i “frikshëm” i Isa Mustafës për Vjosa Osmanin, lë të kuptohet përjashtimin e saj nga LDK?!

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa është deklaruar për takimin e djeshëm që pati me kryetarët e degëve të partisë.“Në takim u theksua se natyrshëm është pritur që të gjithë deputetët e LDK-së të përkrahin qeverinë që drejtohet nga LDK-ja, duke pasur parasysh Statutin e LDK-së , përkrahjen që atyre iu është dhënë nga të gjitha degët në fushatë, mbështetjen maksimale logjistike dhe financiare nga qendra përkatësisht besimin që e kanë marrë nga votuesit si kandidatë të LDK-së”, ka shkruar ai në Facebook.Sipas tij, ishte konstatim i përgjithshëm se në LDK kultivohet maksimalisht shprehja e mendimit të lirë, kultivohet beteja e individëve që qëndrimet dhe mendimet e tyre të marrin përkrahjen e shumicës, por se vendimet e shumicës duhet të respektohen si rregull elementare demokratike brenda LDK-së; se fundamenti rugovist i LDK-së, që konsiston në unitet dhe solidarizim të brendshëm, nuk mund të zëvendësohen dhe arsyetohet me protagonizëm individual, ego dhe sjellje populliste. IM

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0