Pamje të rralla gjatë lu ftimeve mes UÇK-së dhe forcave serbe në Drenicë më 1999 (Video)

HomeAktualitet

Pamje të rralla gjatë lu ftimeve mes UÇK-së dhe forcave serbe në Drenicë më 1999 (Video)

Pa dyshim se pamjet më të rralla nga lu fta e fundit në Kosovë vijnë nga Drenica, në territorin e së cilës u zhvilluan disa nga be tejat më të ashpra.
E tillë është edhe videoja e mëposhtme, në të cilën me pamje të rralla përshkruhen dylu ftimet e ashpra.

Be teja zhvillohet mes Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe for cave serbe, në fshatrat e Drenicës, më 23 mars të vitit 1999.
Për më shumë shikoni videon:

Pa dyshim se pamjet më të rralla nga lu fta e fundit në Kosovë vijnë nga Drenica, në territorin e së cilës u zhvilluan disa nga be tejat më të ashpra.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0