Pamje të rë nda/ I sëmuri me Covid, lihet në një dhomë me dy vik tima, vd es të nesërmen

HomeAktualitet

Pamje të rë nda/ I sëmuri me Covid, lihet në një dhomë me dy vik tima, vd es të nesërmen

Një video tr onditëse është publikuar në spitalin e Manastirit në Maqedoninë e Veriut. Në video e publikuar në media, shfaqet një pacientë i inf ektuar me Covid-19 brenda në spital teksa është i shtirë në një shtrat pranë dy shtretërve të tjerë që ndodhen dy persona të vd ekur. Sakaq, mediat kanë bërë të ditur se personeli spitalor nuk ka informuar familjen se si është pacienti, por më vonë ata kanë marrë vesh se ai ka nd ërruar jetë.

“Babai im vd iq të premten. Ne pyetëm se si ishte sepse nuk u përgjigj në telefon. Ai ishte në dhomën e tij gjithë natën me pacientin e vd ekur pranë tij dhe të nesërmen edhe ai vd iq. Na thanë se ai kishte vd ekur, kështu që ata e kër cë nuan se do ta pushonin nga puna sepse nuk na informoi”, – shkroi në rrjetet sociale vajza e pacientit që h umbi jetën.
Ndërkohë, Inspektorati Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar kanë deklaruar se janë duke u marrë me hetimin e kësaj ngjarjeje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0