Pamje pa censurë/ Bri tma dhe ofe ndime, ja si policia po ndjek dhe arreston të rinjtë nëpër lagje

HomeAktualitet

Pamje pa censurë/ Bri tma dhe ofe ndime, ja si policia po ndjek dhe arreston të rinjtë nëpër lagje

Janë pamje që flasin vetë ato që po na vijnë në këto momente nga qyteti i Durrësit nga qytetarë të ndryshëm.

Policia është su lur nëpër lagjet e qytetit dhe po dh unon këdo që gjen në rrugë.
Siç shikohet edhe nga pamjet, policia po arr eston çdo person që po gjen në rrugë.

Ndiqni për më shumë pamjet…

https://www.korrieri.com.al/wp-content/uploads/2020/12/MJqgCHPcY9qhN6lL8DLT_11_51f8745b99a9c5b13866d14708fb4c9b_video_360p_converted.mp4?_=1

https://www.korrieri.com.al/wp-content/uploads/2020/12/ygcWEQiBS2WUpnJlKLZQ_11_709267e2187db75cac08a4e7c1761ac5_video_360p_converted.mp4?_=2

Siç shikohet edhe nga pamjet, policia po arr eston çdo person që po gjen në rrugë.

Ndiqni për më shumë pamjet…

Video Player

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0