1 2 3 778 10 / 7777 POSTS
“Nuk po më besohet që shkove”, postimi prekës i Skivit për Albert Krasniqin

“Nuk po më besohet që shkove”, postimi prekës i Skivit për Albert Krasniqin

Këngëtari kosovar Visar Shala, i njohur si Skivi në botën e shoëbizit, ka reaguar për v ras jen e shokut të tij, Albert Krasniqit. Skivi përmes një p [...]
Avdullah Hoti tregon nga erdhi ideja për sloganin “Shteti Shtet”

Avdullah Hoti tregon nga erdhi ideja për sloganin “Shteti Shtet”

“Shteti Shtet” është ky slogani që ka zgjedhur Lidhja Demokratike e Kosovës për zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit. Në lidhje me këtë slogan, ka [...]
Vr.asja e Albert Krasniqit, flasin nga Prokuroria

Vr.asja e Albert Krasniqit, flasin nga Prokuroria

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i vr arë sot në Prishtinë, ndërsa i dy shuari i vr asj es është babai i tij. Zëdhënësja e Prokurorisë Them [...]
Ky është garazhi ku u v ra Albert Krasniqi nga babai i tij

Ky është garazhi ku u v ra Albert Krasniqi nga babai i tij

Një ngjarje e rënë ka tr ond itur sot Prishtinën, ku Skender Krasniqi dy shohet se ka v ra djalin e tij, sipërmarrësin Albert Krasniqi. Ngjarja ka ndo [...]
Enver Hoxhaj fton përsëri Kurtin në debat: Ai po i ikë debatit, që 7-8 javë po i them dil matu

Enver Hoxhaj fton përsëri Kurtin në debat: Ai po i ikë debatit, që 7-8 javë po i them dil matu

Kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës, Enver Hoxhaj,e ka ftuar përsëri liderin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurtin, që të përb [...]
Anëtari i AKR-së në Vushtrri, i bashkohet Vetëvendosje

Anëtari i AKR-së në Vushtrri, i bashkohet Vetëvendosje

Nasuf Aliu, kryesuesi i kuvendit komunal të Vushtrrisë dhe anëtari i kryesisë së degës së AKR-së në këtë komunë, sot është anëtarësuar në Lëvizjen Vet [...]
Albert Krasniqi ishte në kërkim të Policisë, për dh unë fizike ndaj gruas së tij, ish-missit Besa Gashi

Albert Krasniqi ishte në kërkim të Policisë, për dh unë fizike ndaj gruas së tij, ish-missit Besa Gashi

Një ngjarje e rëndë tr onditi Prishtinën, por edhe gjithë Kosovën në orët e para të mbrëmjes së sotme. Babai privoi nga jeta në podrumin e objektit [...]
Te gjitha që dihet deri tash për v rasjen e Albert Krasniqit nga babai i tij

Te gjitha që dihet deri tash për v rasjen e Albert Krasniqit nga babai i tij

Një v rasje ka ndodhur sot në kryeqytet. Skender Krasniqi dyshohet se ka v ra djalin e tij, sipërmarrësin Albert Krasniqi. Ngjarja ka ndodhur rreth or [...]
Mësohen motivet e v rasjes e cila  shokoi kryeqytetin

Mësohen motivet e v rasjes e cila shokoi kryeqytetin

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i v rarë sot në Prishtinë, ndërsa i dy shuari i v rasjes është babai i tij. Tashmë i a rrestuar si dhe të n [...]
“Ejani se e v rava djalin”, kështu e denoncoi babai v rasjen e Albert Krasniqit

“Ejani se e v rava djalin”, kështu e denoncoi babai v rasjen e Albert Krasniqit

Albert Krasniqi është personi që ka mbetur i v rarë sot në Prishtinë, ndërsa i dy shuari i v rasjes është babai i tij. Babai i tij tashmë i arr est [...]
1 2 3 778 10 / 7777 POSTS