Pacientët me Covid 19 në Klinikën Infektive po vizitohen nga familjarët

HomeSociale

Pacientët me Covid 19 në Klinikën Infektive po vizitohen nga familjarët

Familjarët e personave me COVID-19 vazhdojnë t’i vizitojnë të afërmit e tyre në spital, për t’iu dërguar ilaçe dhe ushqime.As vendosja e policisë në klinikat e Prishtinës nuk ka mundur t’i ndalë këto vizita.Zyra e Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Kosovë ka bërë thirrje që një praktikë e tillë të ndalet, sepse kështu virusi do të përhapet edhe më shumë.

https://www.evropaelire.org/a/covid19-pacientet-familjaret-qkuk/30732972.html?utm_medium=affiliate&utm_campaign=RFE-player30732972&utm_source=gazetablic.com%2Fpacientet-me-covid-19-ne-kliniken-infektive-po-vizitohen-nga-familjaret%2F&utm_content=player#player-start-time=4.918841

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0