Osmani vërejtje RTK-së:RTK2 është për gjuhen serbe në RTK1 seanca transmetohet shqip dhe vetëm shqip

HomeAktualitet

Osmani vërejtje RTK-së:RTK2 është për gjuhen serbe në RTK1 seanca transmetohet shqip dhe vetëm shqip

Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, ka thënë se Radio Televizioni i Kosovës,(RTK1) , minutat e parë të seancës se i ka transmetuar në gjuhën serbe.

Osmani i ka bërë vërejtje RTK-së duke thënë se RTK 2 dhe RTK 3 janë të rezervuara për transmetimin e seancave në gjuhën serbe.

“Në RTK1 seanca duhet të transmetohet shqip dhe vetëm shqip. Le të jetë kjo një vërejtje”, tha Osmani.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0