OBSH, varianti i ri i Covid-19 nuk është jashtë kontrollit!

HomeAktualitet

OBSH, varianti i ri i Covid-19 nuk është jashtë kontrollit!

Varianti i ri anglez i Covid “nuk është jashtë kontrollit”. Mesazhi qetësues vjen nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.
Menaxheri i urgjencës shëndetësore në OBSH, Michael Ryan, bën thirrje për aplikimin të masave të provuara shëndetësore.

“Ne kemi pasur një R0 (shkalla e riprodhimit të virusit) shumë më e lartë se 1.5 në kohë të ndryshme gjatë kësaj pandemie dhe ne e kemi kontrolluar atë.
Prandaj kjo situatë nuk është, në atë kuptim, jashtë kontrollit”, tha Ryan.

Prandaj kjo situatë nuk është, në atë kuptim, jashtë kontrollit”, tha Ryan.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0