“Numan Baliq të ndëshkohet nga shteti dhe shoqëria që ab uzoi sek sualisht me një grua”

HomePolitike

“Numan Baliq të ndëshkohet nga shteti dhe shoqëria që ab uzoi sek sualisht me një grua”

Ish-ministrja e Drejtësisë nga radhët e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, po kërkon nga shteti dhe shoqëria ta ndëshkojnë Numan Baliqin, pasi dyshohet se ab uzoi sek sualisht me një gruaHaxhiu ka shkruar në Facebook se kjo mendësi që gratë mund të sulmohen e të dhu nohen me lehtësi, përveç e papranueshme, duhet të jetë edhe e dënueshme.
“Kjo mendësi që gratë mund të sul mohen e dhu nohen me kaq lehtësi, përveç e papranushme duhet të jetë e ndëshkueshme. Së pari nga shteti e pastaj edhe nga shoqëria. Institucionet shëndetësore, dhe jo vetëm, është e patolerushme të shndërrohen në vende ngacmimi e dhu nimi i grave”, ka shkruar Haxhiu.

Ajo ka shtuar se çfarëdo injorimi nga ana e institucioneve, është miratim që dhuna e sul met sek suale të vazhdojnë të ndodhin.“Këto veprime nuk duhet të tolerohen por të ndëshkohen. Çfarëdo injorimi i veprimeve të tilla çnjerzore nga ana e qeverisë e institucioneve është miratim që sulmet e dhuna sek suale të vazhdojnë të ndodhin”, ka shkruar Haxhiu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0