Një veturë hyn në sheshin e Podujevës dhe rre zikon qytetarët

HomeAktualitet

Një veturë hyn në sheshin e Podujevës dhe rre zikon qytetarët

Një veturë e tipit “Volkswagen” është filmuar nga qytetarët e Podujevës duke hyr në sheshin e këtij qyteti.
Video më pas është publikuar edhe nga një faqe lokale me emrin “PODUJEVA”.

https://www.facebook.com/104543352934348/videos/308458334320101

Raste të tilla kur veturat hynë në sheshet e qyteteve mes qytetarëve janë jo të pakta.
Disa herë mediet kanë raportuar se veturat kanë hyrë edhe në sheshet kryesore të Prishtinës.

Raste të tilla kur veturat hynë në sheshet e qyteteve mes qytetarëve janë jo të pakta.
Disa herë mediet kanë raportuar se veturat kanë hyrë edhe në sheshet kryesore të Prishtinës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0