Nga buron urrejta e qytetarëve për Opoziten!

HomePolitike

Nga buron urrejta e qytetarëve për Opoziten!

Opozita në cdo vend të botës është një vlere shtuar e shoqeris që nuk e lejon qeverinë me marr vendime te gabuara.

Nuk ndodh në asnjë vend të botës që opozita ta forcoj qeverinë, mirepo kjo ka ndodhur në vendin tonë për gjatë 100 ditevë të kësaj qeverie.

Kredibiliteti i opozitës ka qenë 0, opozita pa taktik për marëdhenive me publikun, gabimi i parë thelbesor ishte fillimi i akuzave ende pa i ba 24h qeveria e re, kjo ka ngjallur irritim tek masa, duke shperthy në ofendime banale (gjithkund në mediat e reja, atu ku e kanë mundesin) ende pa i dëgjuar cka po thojn, dmth edhe atëhere kur e kane pas mirë.

Kjo nuk besoj që është munges e demokracis dhe respektimit për mendimin ndryshe.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0